caenfrdeitptrues

Zona Jove

La Zona Jove és l'espai de referència pels Joves de Santa Cristina d’Aro!

S'ubica al carrer Doctor Casals nº 45 baixos i es destina a tota la joventut entre 12 i 31 anys, tot i que també hi poden participar altres col·lectius per fer consultes concretes i/o utilitzar alguns del nostres serveis. Aquest espai vol esdevenir un nou punt de trobada, d’informació, d’activitats i d’impuls de noves iniciatives de la població jove del municipi de Santa Cristina i de la Vall d'Aro.

Aquí trobaràs diferents tipus de serveis i projectes:

  • Serveis i projectes setmanals / Espai obert

Cursos formatius i culturals, activitats esportives, tallers, servei de viatgeteca, ludoteca, jocs de taula, Wii, campionats, xerrades, informació sobre els diferents serveis i recursos juvenils... tot això amb l’acompanyament i el suport de l'equip de professionals de Joventut.

  • Serveis i projectes trimestrals

La Zona Jove t'ofereix una programació amb activitats i cursos trimestrals que donen resposta a la demanda formativa realitzada pel jovent del poble a l’assemblea anual.

  • Serveis i projectes extraordinàris

Incloses dins les programacions anuals hi podeu trobar activitats com la Sortida Jove de Setmana Santa, la Sortida als parcs Port Aventura i Aquadiver, els concursos artístics (graffiti i dj), passant per jornades esportives i els esdeveniments festius com el Correbars o la Baixada de Carretons. 

A més, també us oferim la possibilitat de reservar la Zona Jove per reunir-vos o fer activitats amb els vostres amics o companys d’associació, així com sol·licitar les instal·lacions de l’ajuntament o el nou carnet jove municipal!

Les instal·lacions de la Zona Jove compten amb:

  • Sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. Equip tècnic: cadires, taules, equip de so, pantalla, projector, 2 ordinadors PC de consulta, cuina (vitroceràmica, forn, nevera, microones i campana de fums), ping-pong, futbolí i panells informatius sobre formació, ocupació, salut, mobilitat i participació. 
  • Sala d'ordinadors/de reunió amb capacitat per a 15 persones. Equip tècnic: cadires, taules, pissarra, 8 ordinadors PC i materials de consulta (revistes, llibres, còmics i guies de viatge).
  • Sala de formació amb capacitat per a 12 persones. Equip tècnic: cadires amb braç, pissarra i projector.
  • Zona Vendding amb 2 sofàs i màquina expenedora de begudes sense alcohol. 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook