caenfrdeitptrues

Reserva la Zona Jove

La Zona Jove posa a disposició de grups i de les entitats de Santa Cristina d'Aro les seves instal·lacions per a reunions, conferències, jornades, pernoctació, etc.

Per tal de conèixer la disponibilitat de l'espai podeu contactar-nos a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé venir presencialment a la Zona Jove i en l'horari d'atenció al públic, de dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 13.30h; i dilluns i dijous de 16 a 20h.

Si sou un grup i/o una entitat, per tal de poder reservar directament les nostres instal·lacions cal que seguiu els procediments següents:

 • Omplir i trametre de forma electrònica el model d'instància genèrica que trobareu al següent enllaç. També podeu presentar la instància de forma presencial, descarregant el document que trobareu com arxiu adjunt en aquesta pàgina, i portant-lo a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC, Pl. Catalunya, nº 1). Horari: de dilluns a divendres de 8 a 13.30h.    
 • Omplir i enviar a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. el full de Sol·licitud de reserva de la Zona Jove (que també trobareu com arxiu adjunt en aquesta pàgina), especificant tota la documentació prevista per l'acte.
 • La confirmació de la reserva es farà o bé per e-mail o bé per telèfon.
 • La sol·licitud de cessió de l'espai haurà de fer-se amb una antel·lació mínima de 15 dies.
 • No es permetrà l'ocupació de l'espai per part d'una entitat diferent a la que consta en el full de sol·licitud, així com tampoc no es permetrà la realització d'una activitat que sigui diferent a la descrita a la reserva.
 • En cas que es vulgui editar qualsevol material de difusió amb la informació o amb el logotip de la Zona Jove, s'haurà d'obtenir el vist-i-plau de l'Àrea de Joventut abans de la seva impressió.
 • Si la cessió d'espai sol·licitada finalment no es realitza, caldrà avisar al centre amb la màxima antel·lació possible.

Recursos a les instal·lacions de la Zona Jove:

 • Sala d'actes. La cabuda màxima és de 35 persones. Equip tècnic: cadires, taula, equip de so, pantalla, projector, ordinador portàtil, lector HDMI/VGA/USB/DVD. Cuina equipada amb vitroceràmica, forn, nevera, microones, campana extractora i material de cuinar.

  IMG 4657 
 • Sala de reunions: La cabuda màxima és de 15 persones. Equip tècnic: cadires, taula, pissarra, ordinadors PC.

  IMG 4656

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Facebook