caenfrdeitptrues

Punt d'Informació Juvenil

El Punt d'Informació Juvenil de Santa Cristina d'Aro (PIJ) és un servei públic i gratuït que pretén oferir informació relativa a tots els àmbits d'interès de la joventut: estudis, treball, participació, habitatge, cultura, salut, lleure, mobilitat sostenible, turisme i medi ambient).

La vocació del PIJ i dels seu responsables ha de ser la universalitat, arribant al major nombre de joves, independentment de les seves característiques.

Quins són els seus objectius?

  • Elaborar i posar a l'abast de la gent jove informació per facilitar una presa de decisions meditada, orientant i assessorant les seves consultes.
  • Afavorir l'emancipació.
  • Impulsar la dinamització com a eina imprescindible per a la participació.
  • Ser un referent per als joves respecte a les accions que les institucions, les entitats i altres organismes duen a terme i que van dirigides a aquest col·lectiu (polítiques de joventut).


On s'ubica i quin és l'horari del PIJ?
El PIJ de Santa Cristina d’Aro s’ubica a la Zona Jove. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i, dilluns i dijous de 16 a 20 h. 

Dins del PIJ de Santa Cristina d’Aro podràs consultar les cartelleres informatives (agenda jove, ofertes de treball i formació), utilitzar un ordinador de consulta, i al mateix temps rebre una atenció personalitzada i directa. També pots realitzar les teves consultes a través dels telèfons 972 83 79 18 / 606 46 95 84 o bé via correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Facebook