caenfrdeitptrues

Pressupost Participatiu

Prepara't per la pròxima edició dels Pressupostos Participatius de Joventut!
Els joves de Santa Cristina d’Aro poden presentar, votar i liderar les seves pròpies activitats dins del Pressupost anual de l’Àrea de Joventut!

Gràcies a l'Assemblea Jove, la joventut teniu un punt de trobada on decidir com utilitzar el pressupost d’activitats de l’àrea de Joventut: sortides i excursions; activitats festives (festa major, concerts, fires, mercats); tallers, cursos i xerrades; esports; teatre i cinema; i totes aquelles activitats que siguin respectuoses i tolerants, viables econòmicament i que es puguin portar a terme a curt-mitjà termini!

Per posar en marxa el Pressupost Participatiu, l’Àrea de Joventut us convoquem als i les joves a partir de 14 anys a les Assemblees Joves que se celebren anualment a la Zona Jove. La propera assemblea està prevista pel mes d'octubre de 2019, i ha de servir per elegir les propostes i i les persones representants del pressupost 2020.

És molt important que vingueu a l’Assemblea per decidir totes les propostes d’activitats que es realitzaran amb el pressupost de Joventut. Veniu a defensar amb els vostres amics i amigues les que més us agradin perquè es facin.

  • Escoltareu activament totes les propostes fetes per vosaltres mateixos.

  • Consensuareu en grup i opinareu quines propostes us agraden més.

  • Decidireu a través del vostre vot quines escolliu.

  • Elegireu un representant i suplent de l’Assemblea de Joves.

Igualment us fem saber que l’àrea de Joventut disposa d’un formulari en línia, a través del qual ens podeu fer arribar totes les vostres propostes, per tal de poder-les debatre i votar-les juntament amb les altres propostes de l'Assemblea i decidir quines tenen finançament municipal. El formulari el trobareu a:

ENQUESTA PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019 - JOVENTUT SANTA CRISTINA D'ARO

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook