caenfrdeitptrues

Fot-li que és de Santa!

Fot-li que és de Santa! és la novetat de la Festa Major 2021 per la gent jove del municipi: una Mostra de talent per al descobriment i exhibició de joves que actueu en àmbits com la música, la dansa, el teatre, el circ, la màgia, monòleg, poesia, pintura o fotografia!

Des de l’àrea de Joventut volem reforçar la visibilitat de col·lectius juvenils i joves a títol personal que heu iniciat projectes emprenedors dins del món artístic i cultural!

Fot li que és de Santa Slide

El dia de la mostra serà el dijous 22 de juliol a la nit, coincidint amb el final del Pregó que inaugura la Festa Major a l’exterior de l’Espai Ridaura.

Els col·lectius juvenils i joves que hi vulgueu participar haureu de formalitzar la vostra inscripció a l’activitat, a través d’aquest formulari en línia habilitat també a les xarxes socials de l’àrea de Joventut:

https://bit.ly/3eWrLHp

Les inscripcions es poden realitzar de forma gratuïta del 24 de maig a l’11 de juny. Cal tenir entre 12 i 31 anys i estar empadronats a Santa Cristina d’Aro. En el cas dels col·lectius juvenils, l’organització accepta la participació d’integrants que siguin d’altres municipis. Juntament amb la inscripció cal explicar breument l’actuació que es vol portar a terme i el material que es pugui necessitar!

L’àrea de Joventut ens posarem en contacte amb les persones seleccionades abans del divendres 18 de juny per explicar la programació de l’acte i tots els detalls de les actuacions!

Les actuacions s’enregistraran i tindran difusió a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro!

Tots els participants rebreu un certificat acreditatiu i un obsequi per la vostra participació en l’activitat!

Mostra’ns el teu talent dalt d'un escenari! Fot-li que és de Santa!

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Facebook