caenfrdeitptrues

Colla Jove Percunautes

La Colla Jove Percunautes (2017) és un projecte comunitari format per joves de 15 a 17 anys, amants de la bateria i del sorollot fort. El grup va néixer amb l’objectiu d’experimentar amb els instruments, descobrint poc a poc el funcionament d’una batucada a partir de l’aprenentatge vivencial.
 
La progressió ha estat meteòrica. A través dels assajos i les actuacions el grup ha generat peces musicals de lliure creació, incorporant ritmes i sons de diferents indrets del món i aconseguint, amb molt poc temps, actuar en diferents cercaviles com la Rua de Reis, el Carnaval i la Festa Major de Santa Cristina d’Aro; la Timbalada Ganxona de Sant Feliu de Guíxols, el Correllengua i les Festes Majors de Llagostera i del Pont Major de Girona.
 
Després d’un any sense actuacions a causa de la pandèmia, finalment la colla ha pogut lluir la feina feta als assajos a la Mostra de talent jove i a la Santa Market de Santa Cristina d'Aro. Guiats pel ritme i les baquetes, aquests joves només pensen en dues coses: tocar i muntar una bona festa!

A continuació us deixem un recull de fotografies i vídeos de les seves actuacions recents!
  • Vídeo promocional Cultura BEJOVE 2018.  • Rua de Reis de Santa Cristina d'Aro 2021.  • Assajos a l'Espai Ridaura 2021.  • Rua de Carnaval d'estiu La Santa Market 2021.

Colla PercunautesP1031123WhatsApp Image 2021 09 14 at 08.44.59WhatsApp Image 2021 09 14 at 08.56.26

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Facebook