Tarda de tallers de Nadal - Viu el Nadal a Santa Cristina d'Aro

Benvolguts/des,

Les activitats del Nadal 2018-2019 a Santa Cristina d'Aro començen aquest dissabte 8 de desembre amb la Tarda de Tallers de Nadal i Bona de Nadal Gegant.

A partir de les 16.30h, a la plaça Mn. Baldiri Reixac, us esperen els tallers i activitats que tan fan gaudir els nostres infants: El taller de bastons de tió, el taller de reis de pessebre, l'arbre dels desitjos, el taller de joguina de Nadal i aquest any, com a novetat, una espectacular bola de Nadal GEGANT on els infants podran entrar i gaudir durant una bona estona...

A les 17.30h L'Escola Municipal de Música ens oferirà un concert de nadales. El concert comptarà amb la participació de la coral Cristalls, els combos de Jazz i el grup de cambra.

Durant tota la tarda, també hi haurà lloc per a la solidaritat. Es sortejaran 4 lots de Nadal a benefici íntegre de la Marató de TV3 que aquest any va dedicat a la recerca contra el càncer.

Per acabar la jornada, l'ajuntament us oferirà una xocolatada popular gratuïta.

Us hi esperem!!

Lloc: Plaça Mn. Baldiri Reixac
A les 16.30h: Bola de Nadal GEGANT i tallers
A les 17.30h: Cantada de nadales de l'Escola Municipal de Música
A les 18h: Xocolatada popular
A les 19h: Sorteig d'una panera solidària per la Marató de TV3

Més informació de totes les activitats del Nadal 2018-2019 a: https://santacristina.cat/el-municipi/viu-el-nadal-a-santa-cristina.html
cartell 2018 web2

Viu el Nadal 2018-2019 a Santa Cristina d'Aro!!