caenfrdeitptrues

+ Info del Carnet

El Carnet Jove és una iniciativa de l'Àrea de Promoció Econòmica i de l'Àrea de Joventut de l'ajuntament de Santa Cristina d'Aro. L'objectiu és establir una eina a l'abast dels i les joves que els permeti gaudir de forma activa del teixit econòmic de proximitat. La intenció és signar acords de col·laboració amb totes les entitats interessades, les quals ofereixen avantatges i descomptes a la població jove.

Què és el Carnet Jove de Santa Cristina d'Aro?
El Carnet Jove és una targeta personalitzada que identifica els joves de Santa Cristina d'Aro, amb la qual es pot  accedir a descomptes en diversos establiments i activitats del municipi i també de fora. La voluntat de crear el Carnet Jove és la de donar cert impuls al comerç local i aconseguir al mateix temps una major implicació de la població jove.

A qui va adreçat el Carnet?
Va adreçat a tots aquells joves del municipi de Santa Cristina entre 12 i 31 anys que vulguin gaudir d'avantatges preferents pel fet de ser joves.

Com es fa el Carnet Jove?
El Carnet Jove es realitza des de la Zona Jove i el podeu passar a fer de dilluns a divendres en l'horari habitual portant la butlleta de sol·licitud que podeu trobar als diferents equipaments municipals o bé per internet. 

Descarrega't el tríptic informatiu i la butlleta de sol·licitud del Carnet Jove més avall, a documents adjunts.

Quina durada i quin cost té el Carnet? Quina durada tenen els descomptes?
El Carnet Jove és gratuït i és vàlid durant 4 anys. A partir de la data de caducitat cal que la persona beneficiària el renovi mitjançant una nova butlleta de sol·licitud. Si perds o malmets per accident el teu carnet te'l tornem a fer si abones 3 euros.

Quina durada tenen les col·laboracions?
Les col·laboracions tenen una durada mínima de 3 anys, i es pacten de mutu acord entre l'ajuntament i les entitats col·laboradores. La revisió del projecte i de les col·laboracions s'efectuarà un cop s'hagi exhaurit el plaç. Si us interessa ser entitat col·laboradora us podeu adreçar a la Zona Jove: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com puc aconseguir els descomptes del Carnet Jove?
Consultar els avantatges i descomptes del Carnet Jove Municipal és molt fàcil. Tan sols cal escanejar amb el mòbil el codi QR que es troba al revers del carnet!

Tens un establiment, empresa, comerç o negoci i vols sumar-te al Carnet Jove?
Posa't en contacte amb nosaltres i et facilitarem tota la informació sobre els beneficis que pot tenir la teva col·laboració.

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Facebook